Widget Image
HomeProjects

Projects

Dee Studio is a collaborative office consisting of an architecture studio and e-commerce office. Renovated from an existing house, the architect tries to preserve some part of the house’s wall while adding a new axis of walls that juxtaposed the old walls.   The contrasting position of

A House that features two rectangular volumes stacked atop one another, forming the core of the residence. A sand-coloured wood panel façade lines the entrance foyer, separating the stone-lined driveway from the lap pool and outdoor deck just behind. Made from zircon wood, the façade

The house’s entrance is located on its side, with a direct access from the closed garage, and is hidden from the main road. Since it is not necessarily a fengshui-friendly nor it is welcoming to formal guests, an additional “main” entrance is then placed at front

background color : #CCCC
X